CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tern lancerer sin hidtil mindste foldecykel Tern lancerer sin hidtil mindste foldecykel
Med et patenteret TriFold kan Tern BYB P10 sammenfoldes til kun 33 x 80 x 50 cm og er herved deres hidtil mindste foldecykel Tern lancerer sin hidtil mindste foldecykel

Specialist i bytransport Tern lancerede i dag BYB P10, den mindste foldecykel, de nogensinde har produceret. Den opnår sin kompakte størrelse gennem et patenteret TriFold rammedesign med to hængsler. Det måler kun 33 x 80 x 50 cm (13,0″ x 31,5″ x 19,7″).

Tern BYB P10 er deres hidtil mindste og mest kompakte foldecykel med et patenteret TriFold design

Tern’s holdkaptain Josh Hon udtaler:  “I design af foldecykler er udfordringen altid at skabe noget der folder nyttigt lille, men som også er til at cykle på. Der er mange cykler derude, der folder, men mange af dem er besværlige og tunge  at flytte. I andre tilfælde er der cykler, der bruger små hjul til at folde rigtig kompakt, men på bekostning af selve køreoplevelsen, så du sjældent ønsker at cykle særlig langt på dem. BYB er det optimale kompromis med lidt større
20″ hjul og en utrolig stiv ramme der kan reduceres til en meget kompakt enhed  i nogle få nemme trin.”

BYB Bring Your Bike
Sammenklappet er BYB’en 30 % mindre end typiske foldecykler med 20″ hjul og passer nemt ind i skabe, skabe eller andre smalle rum. Den er ideel til mixed-mode pendlere, der skal have deres cykel med på tog eller busser, eller for ryttere, der vil have deres cykel med på deres næste tur – hvad enten det er i bilens bagagerum eller som indchecket bagage.

Fold den lille og slanke pakke ud, og BYB’en er bundsolid med en stiv DoubleDeck-ramme og sikre låsehængsler. Kørslen er glat og overraskende komfortabel med en Andros frempind, der justeres på få sekunder, så den passer til rytterens foretrukne position. Justerbarheden af ​​BYB betyder også, at cyklen nemt kan deles: den passer til ryttere på mellem 147 og 195 cm (4’10” – 6’5″).

Den nye BYB P10 deler alle fordelene ved BYB-serien, mens den handler med pendler-fokuserede funktioner som skærme, baghjul og kædeskærm for en mere sporty tur. Den nye model er udstyret med en Shimano 1×10 drivlinje og hurtigtrullende Schwalbe Kojak-dæk. Med en vægt på 11,8 kg (26 lb, uden støtte) er P10 også 17 % lettere end en fuldt udstyret P8-model.  –Læs vores test af Tern BYB P8

Tilbehør
Forestil dig at flyve hvor som helst i verden og være klar til en cykeltur 60 sekunder efter landing på hotellet. BYB er den cykel. En tilpasset kuffert sikrer, at BYB er godt beskyttet og altid nem at rejse med.

Mens BYB P10 med vilje var designet som en mere sporty cykel, kan de, der leder efter mere bærekapacitet, stadig tilføje bagagebærer foran eller bagpå som en eftermarkedsmulighed.

Det slanke og robuste Pack Rack – et rammemonteret stativ – kan bære op til 15 kg og fungerer endda som et behageligt håndtag til at trille med BYB’en. Metro Transit Rack kan bære op til 20 kg – og passer for eksempel nemt til to Ortlieb Sport Roller-tasker. Stativet gør det også muligt for P10 at stå lodret, når den er foldet, og den er udstyret med glatte spinnerhjul, der gør manøvrering i overfyldte områder meget lettere.

Pris og tilgængelighed
BYB P10 starter  €1.599, og priserne kan variere afhængigt af regionen. Produktionen er startet, og cykler vil begynde at ankomme til cykelbutikker i Asien og Europa denne sommer. HarteEbsen oplyser de danske priser og forhandler.

Link

CYKELPORTALEN