CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

TEKNIK: Reparation af kulfiberrammer TEKNIK: Reparation af kulfiberrammer
Blandt mange cykelmotionister er det den almene opfattelse at kulfiberrammer ikke kan repareres hvis de først går i stykker.  Denne opfattelse er ikke helt... TEKNIK: Reparation af kulfiberrammer

Blandt mange cykelmotionister er det den almene opfattelse at kulfiberrammer ikke kan repareres hvis de først går i stykker.  Denne opfattelse er ikke helt korrekt, men en naturligvis er det afhængig af hvor stor skaden er. Som mening mand er det nok ikke nodet du selv skal gå igang med med mindre du er vant til at arbejde med epoxy lim og glasfiber. Vi har fundet to firmaer som reparerer kulfiberrammer.

Poly Tube Cycles
Tysk firma beliggende i Erkelenz ikke langt fra Maarstrict.  Poly Tubes går et skridt videre og kan foruden reparation af eksisterende kulfiberrammer også bygge helt nye cykler eller udskifte hele dele på eksisterende.  Efter reparion bliver rammen testet og analyseret via Velotech for at sikre at alt er som det skal være. Poly Tube giver to års garanti på deres ydelser.

Tuco Marine Group
Dansk bådefirma beliggen i Fåborg, der har en speciel afdeling for reparation af  cykelrammer i kulfiber. De tilbyder reparation af kulfiberrammer og andre emner i high performance kompositmaterialer.Med erfaring fra bådbygning og brug af kompositmaterialer er Tuco Composites den perfekte samarbejdspartner til problemløsning med produkter fremstillet i kulfiber eller andre højstyrke kompositmaterialer.

Vi tilbyder reparation af alle typer skader, hvad enten det drejer sig omskader på overflader, direkte brud eller delamineringer. Tuca har bl.a det profesionelle cykelhold Glud & Marstrand – LRØ Rådgivning  som kunder. Du kan downloade deres specialfolder her

Link

CYKELPORTALEN