CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

En af de mere iøjnefaldende cykelrelaterede indslag i bybilledet når man taget metroen til og fra Taipei Cycle Show er Tern Bicycles nye verdensomspændende...

En af de mere iøjnefaldende cykelrelaterede indslag i bybilledet når man taget metroen til og fra Taipei Cycle Show er Tern Bicycles nye verdensomspændende kampagne Open.  Plakaten med det klare og enkle budskab er placeret i 300 tog i Taipei.  Tern har siden starten for et års tid siden for alvor placeret sig på det globale verdenskort med 40 distributører i 34 lande.  I år regner de med at sælge 100.000 cykler.


Dahon fik en pris for deres 9 kg lette EEZZ som ved hjælp af et sindrigt system kan sammenfoldes på 7 sek med en enkelt bevægelse. Cyklen er med de små 16″ hjul, så den fylder ikke meget sammenfoldet.

Som vi kunne berette igår kommer Colnago med en racercykel med skivebremser. Men det var skam ikke det eneste den 80 årige Ernesto Colnago kunne fremvise. Den suppleres af en crosscykel naturligvis også med skivebremser og en tidscykel med fuldt integrerede bremser i stellet. Det er kun italiernerne som kan lave det så elegant.

Vi har tidligere testet ThinkBiologic BikeMount til den populære Iphone. Nu kommer den i en version til Android smartphones. I første omgang kommer den med indlæg så den passer til  Samsung Galaxy SII, HTC Desire HD / HTC EVO 4G / HTC Inspire 4G, Samsung Galaxy S / LG Optimus 2X og HTC Sensation.

 

CYKELPORTALEN