CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Taipei Cycle Show er Asiens største cykelmesse sagde Tony Lo formand for Taiwan Bicycle Eksportører ‘Association og administrerende direktør for Giant Manufacturing til den...
Taipei Cycle Show er Asiens største cykelmesse sagde Tony Lo formand for Taiwan Bicycle Eksportører ‘Association og administrerende direktør for Giant Manufacturing til den fremmødte verdenspresse dagen før åbningen af Taipei Cycle Show 2012. Trods en hård vinter og gældskrise forventer han en stigning i år.”Taiwan og Kina vokser meget.  Antallet er stadig forholdvis lille, men kvaliteten vokser, og jeg tror, ​​at dette år vil vi vokse endnu mere.  Der er en meget god tendens, sagde Lo videre mens blitzlysene fra de mange kameraer oplyse podiet i  mødelokalet  på Taiwan World Trade Center Udstillingsbygning.Taiwan producenterne eksporterede 4,3 millioner cykler sidste år, hvilket er et fald på 13,7 procent fra året før.  Samtidig steg omsætningen med 10,7 procent til 1660 millioner dollar. Eksporten af ​​reservedele og tilbehør steg næsten 19 procent til en værdi af 780 millioner dollar sidste år. Europæiske markeder typisk importerer omkring to tredjedele af Taiwans produkter, mens USA tager i omkring 20 procent.Potentielt hurtigt voksende markeder som Kina forventes at være et emne til diskussion i denne uge under Taipei Cycle Show.   Økonomisk samarbejdes  rammeaftalen, en handels pagt, og  elimineres afgifter på rammer og dele der er afsendt fra Taiwan til det kinesiske fastland ved begyndelsen af ​​året skulle gerne ændre på dette. Den økonomiske dårlige situation i Europa er også afgørende da de er vigtigt marked for de taiwanske producenter.  Taipei Cycle Show forventer at tiltrække 1.092 udstillere på 3.288 stande.  Nedenfor bringer vi de første indtryk fra messen første dag
Roxim Rx5 er en batteridrevet cykellygte på 55 lux hvor der er lagt stor vægt på lysspredningen meget lig det vi kender fra billygter hvor lyset sendes hen hvor der er brug for det nemlig på vejbanen.  Endnu er det usikkert om lygten kommer på det scandinaviske marked.
Sædvanen tror hvad vi er vandt til fra de italienske rammeproducenter lancerer Colonago nu deres første landevejsramme med skivebremser. Den er endu ikke UCI godkendt men tro mig om der ikke arbejdes på det i kulissen.
Selveset Ernesto Colonago var tilstede og udtalte at skivebremser er fremtiden på landevejscykler.
Freeparable fik en award for deres smarte ethjulede og sammenklappelige cykelanhænger T2.  Vi har tidligere testet deres T1 anhænger og er blevet lovet et testeksemplar af T2 i løbet af kort tid.
Verdenspressen har naturligvis egen bus,  måske Eurobike skulle overveje dette.  Flere nyheder imorgen

CYKELPORTALEN