CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Taichung Bike Week holder flyttedag Taichung Bike Week holder flyttedag
2018 er året som giver nye udfordringer til cykelbranchen, da de store cykelmesse flytter datoer som aldrig før Taichung Bike Week holder flyttedag

Først Eurobike, så Taipei Cycle Show og Interbike og nu også Taichung Bike Week, der i år vil ligge godt en måned før Taipei Cycle Show fra den 26 til 28 september.

Der har altid været en vis rivalisering mellem Taipei Cycle Show og  Taichung Bike Week, så da Taipei Cycle Show blev flyttes fra marts til oktober kom det meget tæt på Taichung Bike Week, hvilket ud fraet logistisk synspunkt kunne være en fordel. Men det har Taitra alstå ikke ønsket så nu flyttes Taichung Bike Week godt tre uger frem. Det håber den Taiwan Bicycle Associationn Taitra vil gavne begge messer, selvom de egentlig ikke er konkurrenter da den Taipei Cycle Show er mere slutbruger og forhandler orienteret mens Taichung Bike Week hovedsaglig er for OEM kunder.

Taichung Bike Week er samatidig blevet forkortet med en dag, men foregår stadig om på hotellerne Evergreen Laurel, Splendor, Tempus og The Lin. samtidige har yderligere nogle producenter som Fox, Mavic, FSA og Magura tilsluttet sig Ride On-Eventen.

Eneste ulempe er at dem som ønsker at deltage og udstille på begge messer må forberede sig på to rejser til den Asiasiske solskinsø med kort interval i efteråret.

Link

 

 

CYKELPORTALEN