CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tag på cykeleventyr med 3Travel Tag på cykeleventyr med 3Travel
Tag på mini cykeleventyr på Gravelbike i Italien, Spanien og Marokko. Tag på cykeleventyr med 3Travel

3T Cycling banede med den af Gerard Vroomen udviklede Exploro LTD cykel vejen for en ny trend, indenfor sporty cykling Off The Beaten Track.

I den forbindelse etablerede 3T Cycling i samarbejde med PA Cyclism turbureauet 3Travel som de første år har lavet en række pioneerture for særligt indbudte, som siden er blevet præsenteret på de forskellige sociale medier under navnet XPDTN3

I 2019 lancerer 3Travel nu deres første ture som alle kan deltage på. I første omgang er der tale om tre ture i Italien, Spanien og Marokko. Alle ture er af tre dages varighed og foregår naturligvis på en Gravelcykel, som kan være ens egen eller en lejet 3T Exploro.

Turene er med følgebil og hotelophold samt al forplejning.  Transporten til og fra destinationen skal man selv stå for.  Der vil maksimum være plads til 10 personer. Turene er med lokale guides somkender området og kan sproget. De tre ture er:

Strade Bianche, Italien vinegårde og landsbyer
Turen er på 200 km og 3850 højdemeter og foregår i hjertet af Toscana blandt historiske byer med masser af god mad og vin.

Gravel & Grapes i La Rijoa
Turen er på 243 km og 3804  højdemeter. i området kendt for sine vine , tapas og høje bjerge.

Sandklitter og kultur i ørknen
Tag med på den anden siden af Atlasbjergne i en fremmed kultur i udkanten af Sahara ørkenen. Turen er på 273 km og 710 højdemeter.

I forbindelse med lanceringen af 3Travel har 3T Cycling udviklet en særlig udgave af Exploro i en speciel bemaling som kun kan købet af dem som deltager på en af turene.

Link

 

CYKELPORTALEN