CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mercedes Benz har kun en bil i deres program som benytter kulfiber – Mercedes-Benz SLR McLaren, verdens første serie producerede bil med et karroseri...

benz03

Mercedes Benz har kun en bil i deres program som benytter kulfiber – Mercedes-Benz SLR McLaren, verdens første serie producerede bil med et karroseri udelukkende i kulfiber.

Nu lancerer det ædle bilmærke så sit andet produkt hvor der udelukkende bruges kulfiber– The Carbon Bike, som er det nye flagskib for menneske drevne Mercere.  Vægten for den komplette cykel bliver 8,3 kg (størrelse 58 cm)  og prisen godt og vel 3000 Euro.

benz02

Den nye Carbon Bike er toppen af kransekagen i Mercedes-Benz cykel kollektion som bl.a omfatter en foldecykel.  Den innovative  monocoque ramme er tænkt til både den ambitiøse cykelmotionist og den professionelle cykelrytter.  Det bliver spændende at se om der kommer et Mercedes Benz Pro Cycling Team.

På komponentsiden er det Shimano Dura Ace som gør cyklen komplet.

benz01

Der er gjort meget ud af, at cykel skal fremstå harmonisk i sit udtryk.  Det røde korkbånd på styret matcher de røde stafferinger på rammen. Cyklen bliver ikke for hvem som helst. Der blive kun produceret 199 stk som alle vil få en forgyldt plade med serinummeret indgraveret.

Læs mere på

CYKELPORTALEN