CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sugois nye cykelbukser i deres RSE serie er lavet af SUGOIs seneste stof innovation Ultra Profi, et stof til helårsbrug som levere overlegen fugttransport,...

Sugois nye cykelbukser i deres RSE serie er lavet af SUGOIs seneste stof innovation Ultra Profi, et stof til helårsbrug som levere overlegen fugttransport, stræk og effektiv muskel støtte. Nyt er endvidere FXE vaskeskindet, med en tri- tæthed skum konstruktion der giver ultimativ ydelse og komfort. FXE er sømløs lamineret for minimal friktion, let og  naturligvis termo-regulerede, anti-mikrobiel. Alle RSE bukser har en 10 panel sammensætning  for bedste pasform,  flade sømme og  ben greb. Desuden er der netpaneler i selerne for optimal ventilation og en funktionel baglomme.

Det er en meget stor udfordring at konstruere en god dame cykelbuks. SUGOI tog udfordringen op og kan stolt præsentere Dame RSE Bib Short  der lover utroligt ydeevne takket være overlegen teknologier med fokus på kvinders særlige anatomi, nye innovationer som nye Ultra Profi stof, og top-of-the-line kvinder specifikt FXE vaskeskind. Det afgørende punkt i en Dame Bib Short er placeringen af selerne. SUGOI bruger  en to-strop-løsning på grund af de gode støtte egenskaber. Nye teknologier omfatter også 3D PowerWeb som giver muskel støtte og  minimere træthed og giver større udholdenhed.

Der er lang vej fra det gammeldags vaskeskind og til SUGOI’s  nyeste medlem – FXE, giver overlegen og teknisk avanceret komfort. FXE er naturligt thermo-reguleret og vibrations dæmpende.

Anatomisk korrekte for mænd og kvinder med specifikke aflastninger for at lindre bækkenbundens pres – Her har FXE 3D profilstyring, og en 4-vejs stretch perimeter pad for komfort og ubegrænset bevægelsesfrihed uden gnidning.  SUGOIs proprietære Vcontrol dæmper vibrationer i knæhaselymfeknuderne og sidde bens området for maksimal beskyttelse og vores ZoneConstruction 3D mesh air paneler gøre FXE Chamois kølig og tør.

Link

CYKELPORTALEN