CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sugoi er det japanske ord for utroligt, men firmaet er nu Canadisk, med base i Vancouver, og kendt for sine meget gennemførte men...

Rene naturmaterialer er ved at komme på mode igen, og det er forståeligt, da mange af disse materialer har nogle positive egenskaber som det stadig er svært at genskabe i kunstige produkter.  Ikke uvæsentligt er der nu også gået miljø og bæredygtig produktion i markedsføringen.

Sugoi er det japanske ord for utroligt, men firmaet er nu Canadisk, med base i Vancouver, og  kendt for sine meget gennemførte men også lidt konservative produkter indefor cykel og løbetøj.

Ren Uld har altid haft nogle helt basale positive egenskaber iform af isolation og varme, i kombination med gode svedafvisende egenskaber.
Der er en god grund til at f.eks Sirius patruljen udelukkende bruger ulltøj på deres lange patrulje på den grønlandske østkyst, hvor tøjet ofte ikke bliver vasket i ugevis.

Men ikke al uld, er lige behageligt at bære.  Mange syntes det kradser og klør, men det behøver ikke at være tilfældet, hvis man f.eks bruger 100 % rent Merino uld. Merino fåret er karakteriseret ved en meget foldet hud, så de producerer masser af kraftig uld. Ulden væves på kryds så den bliver meget tæt og fin.

Wallaroo Classic Jersey
Den lidt ældre generation af cyklister kan sikkert huske de legendariske Campagnolo uld cykeltrøjer.  De var lidt stive og kradsede ofte, men man kunne altid holde varmen og selv efter en regnbyge.
Denne trøje i retro look, er vævet i i Sugoi kraftige  vinter uld kaldet Wallaroo 290 som har en tykkelse på 17 micron.
Om man kan lide designet er en smagssag, jeg syntes det er befiende afslappende fra alt det andet meget tekniske cykeltøj.

Trøjen har et løsthængende snit som gør den velegnet til mere end bare cykling.
Den har lange ærmer og er længere bagtil. Den er forsynet med en 25 cm lynlås i halsen samt en lille fiks og nsæetn skult lynlåslomme nederst i højre side. På brysten er logopå tværs karakteristisk og dette suppleres med påsynede skulderstykker samt en lang grå stribe på bagsiden, som henleder tiden på dagene på de kassiske sportsvogne. Den fås i fire farver, rød, sort, grå og blå.
Prisen er kr. 1099,-

Wallaroo 290 Zip

Denne trøje er mere traditionel i cykelmæssig forstand. Den er mere tætsiddende også med en halslynlås samt en smart placeret lomme på det ene skulderblad, hvor der er plads til en I-Pod eller mobiltelefon. Materialet er også her ren merino uld.  Der benyttes flade udvendige syninger så trøjen kan uden besvær bæres direkte på huden.

For at få et bedre fit er er der isyet flere paneler af stof omkring skuldre og ærmer.
Trøjen er lige velegnet alene, eller  som mellemlag med en jakke udenover. Den har høj hals som går godt op i nakken.

 

Ud over den testede grønne farve, fås den også i rød grå og sort. Prisen er kr. 995,-

Wallaroo 170 S/S og L/S
Dette er en svedundetrøje også i ren uld men noget  tyndere. Den er igen med udvendige flade syninger og uden hals.

Begge trøjer er meget behagelige og varme at have på.  De svedtransporterende egenskaber er helt i top. Du kommer ikke på samme måde til at fryse som ved tilsvarende kunstprodukter. Et ekstra plus er at den ikke lugter selv efter flere dage uden vask.  Fås både med korte og lange ærmer. Farver: sort, grå og blå.
Prisen er kr. 399,- for den korte og 499,. for den lange.

Wallaroo Quater Sock
Et par uldsokker fuldender denne serie.  Dog kunne jeg godt ønske de var lidt længere.
De er varme og superbegalige at have på og så får du ikke sure tæer.

Prisen er kr. 99,-

Uld skal behandls varsomt, så det skal vaskes skånsomt ved højest 30 grader og må ikke centrifugeres.
Det har allerbedst af at blive hængt op vådt.

Konklusion
Sugio Wallaroo produkterne er nogle rigtig no nonsens produkter som ikke skal sælges på smarte tekniske løsninger og ligegyldige detajler.  Efter at have prøvet disse produkter er det svært at tage de mange konkurrenter af alverdens vidundere indenfor kunstmateriler særlig alvorligt.
Sugoi lover kun hvad de kan holde.
Er du på udkik efter nogle varme og superbehagelige produkter i et tidløst design så fås det ikke bedre. Et yderligere plus at de de sagtens kan bruges til meget andet end cykling.

For funktion giver vi  og for pris   da produkterene trods alt ligger i den dyre ende.

Links
Sugoi
SynergiSport

 

CYKELPORTALEN