CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sugoi Bike Clothing er et canadiske firma med base i Vancouver. Det er ikke særlig kendt på vore breddegrader. De har et stort program...

Titan Jersey og Radius West

Sugoi Bike Clothing er et canadiske firma med base i Vancouver. Det er ikke særlig kendt på vore breddegrader. De har et stort program i sportstøj, og en cykeltøjsserie både til mænd og kvinder. Vi har prøvet et lille udvalg fra deres cykeltøjsserie.

Leg Warmer og Arm Warmer
Disse løse ben og ærmer er vævet i en blød mikrofiber, iblandet et materiale kaldet Spandex som giver øget stræk og svedafvisning. Området omkring knæet er udvidet for at give større bevægelighed. Der er monteret elastiske gribs på indersiden for at holde dem på plads så de ikke glider ned.
Farven er sort og de fås i størrelser fra Small til Ekstra Large.
Jeg har aldrig været den store tilhænger af løse ben og ærmer, da de sidder meget tæt og ofte glider ned. Disse ærmer og ben er meget behagelige at have på og specielt benene er gode fordi de har udvidet plads omkring knæet.

Vejl udsalgspris 225,- / 149,-


Tactic Jersey

Denne kortærmede cykeltrøje giver tre opdelt ventilation i et stykke stof. Der er benyttet specielle faldsømmede syninger. Ergo sleve betyder at skulder og armhuler er formet rundt om kroppen for en fremadrettet bevægelse, så den sidder perfekt når man sidder på cyklen. Stoffet består af tre forskellige tekstiler uden syninger med samme funktion som de mere komplekse panel trøjer.

Der er tre lommer på ryggen og ¾ lynlås foran.
En behagelig trøje som passer godt til danske forhold hvor det ofte ikke er så varmt.

Vejl. udsalgspris 640,-

Dash Jersey og Tactic Jersey 

Dash Jersey Blå
Denne trøje er luftig og meget behagelig at have på de rigtig varme sommerdage FinoStretch er en letvægts tekstil med stor svedtransport.
Der er benyttet flade syninger, som ikke generer huden. Fast Fit betyder komfortabel stræk med et tæt hold til kroppen for minimal vindmodstand.
Ligesom Tactic trøjen har den også Ergo Sleeve.
Der er tre lommer på ryggen med elastik så de let rummer en masse.
¾ lang usynlig lynlås.

Størrelser fra Small til Xtra large.

Vejl. udsalgspris 599,-


Titan Jersey Gul

Denne trøje har et knap så kropsnært snit som de to øvrige. Den har fuld lynlås. Ud over FinoStretch har den også Vector Stretch ventilation for og bag samt i siderne.

Der er tre lommer på ryggen med elastik, fås i størrelser fra Small til XXL.

Vejl udsalgspris 599,-

Radius Vest gul
Materialet heder tenacious, det er vind og vandafvisende på forsiden og bagpå luftig åndende.
Der er 2 baglommer og 3M Scotchlite reflekser.
Den har en fuld vindtæt lynlås og høj krave.

En lille detajle er at der gjort plads for lednindgføring til headset og MP3 afspiller.
Vesten er 100 % vindtæt men lidt stiv og ikke særlig komfortabel at have på.
Ryggen er ekstra lang for øget beskyttelse.

Vejl. udsalgspris 599,-


RS Flex bib shorts

Disse cykelbukser med seler er udført i mobil Mesh som er en spandex stræk stof, som giver øget bevægelsesfrihed og god ventilation.
Ultra-Aero udformet med en struktur som minder en golfkugles overflade, det giver en overflade med mindre friktion og god aerodymanik.

Mobil Mesh kaldes den øverste halvdel af buksen som er yderst åndbar. Buksen er syet sammen af hele 10 paneler med indvendige syninger.
Disse bukser har en fantastisk god pasform, og er meget behagelige at have på.
Jeg mindes ikke at have prøvet nogle cykelbukser som sad bedre og er mere behagelige at sidde på.

Vejl. udsalgspris 862,-

RS Bib shorts og Stealth Jacket

Stealth Jacket blå
Denne letvægt vindjakke er syet i Excel Stretch et revolutionerende både stærk og åndende vævet stof som afviser vandgennentrængning. Der er ventilation under ærmerne. Aeroslim giver lav vindmodstand.
Stealth kørejakken er utrolig gennemført og meget behagelig at have på. Den er vindtæt og åndende og klarer også mindre regnbyger. Ærmerne er ekstra lange og skåret skråt så de er længere på oversiden. Samtidig er de meget tætte så vinden ikke fanger dem. Den er ekstra lang bagtil og har silicone slips indvendigt så den ikke glider op.
En af de absolut bedste kørejakker jeg længe har prøvet.

Vejl. udsalgspris 940,

Konklusion.
Sugois cykeltøj er meget gennemført med mange fine detajler. Samtidig er farvevalget tilpas konservativt, så det også er moderne næste år.

Læs mere på
https://www.sugoi.ca

CYKELPORTALEN