CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Styrpropender fra Close the Cap Styrpropender fra Close the Cap
Et sæt små fikse styrpropper beskytter dit dyrbare kulfiberstyr ved styrt Styrpropender fra Close the Cap

Nogen gange er det de helt små ting der har den største virkning, og det kan i den sammenhæng virke en smule paradoksalt at se årets Tour vinder Jonas Vingegaard cykle rundt på en speciallakeret cykel til langt over de kr.  100.000,- hvorpå der er monteret nogle styrpropper fra Close the Cap til under 100 kroner.

CloseTheGap SaveMyBar Bar plugs er et sæt uundværlige styrpropper til ejere af dyre kulfiberstyr

 

Men der er nu ikke tale om nogle helt almindelige styrpropper, men derimod en styrprop der på en simpel men effektiv måde kan beskytte dit dyrt indkøbte kulfiberstyr ved styrt.  Trods kulfibers åbenlyse fordele når det kommer til lav vægt, er  specielt styret og dets ender meget udsatte ved styrt, hvor en tur i asfalten ofte betyder at de blivet revet op og i værste fald knækker.

CloseTheGap SaveMyBar Bar plugs er en styrprop der beskytter ydersiden af styrenden ved styrt. De blev oprindelig udviklet som en løsning til de professionelle cykelhold der ofte skal brugen megen tid på at udskifte dyre styr efter styr på de store etapeløb.

5 ting du bør vide om  SaveMyBar:

  • Udvendige barplugs, der er meget slagfaste og slidstærke, fremstillet af stærkt vejrlig, UV-stabilt materiale, der bruges i bilindustrien, beskytter carbonstyr ved styrt.
  • Stensolidt hold på enhver dropbar: Designet til at beskytte dine styrender i et styrt, hvor de ikke glider af. De er monteret med elektrisk tape. Bartape vikles derefter over dem, bottom-up. Dette betyder, at du ikke længere mister proppenne  under rejse eller transport.
  • Med kun 8 g pr. sæt er de lettere end indvendige klemmepropper.
  • Vist deres værd hos de professionelle: De reddede Jumbo-Visma-mekanikken for flere sstyrudskiftninger i dette års TdF ved at forhindre spidserne af styret i at blive flænset under styrt.
  • Tilgængelig i sort og gul, MSRP: 9,99 € (spørg lokale distributører for lokale priser).

Se mere på nedestående links hvor du kan købe dem, eller hvis du ønsker at forhandle dem.

Distributors

CYKELPORTALEN