CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Alba Optics Stratos SOLO Alba Optics Stratos SOLO
Alba Optics lancerer ny fortolkning af den klassiske Aviator solbrille. En brille til mange forskellige sportsgrene og som kan udstyres med en styrkebrille... Alba Optics Stratos SOLO

SOLO er en retro moderne nyfortolkning af den klassiske Aviator solbrille. Der er tale om en sportsbrille  lige velegnet til cykling som vandring og vandsport. I en tid hvor alt skal gøres op i at være hurtig og aerodynamisk, er Alba’s statement dejlig forfriskende modsat “Alba Optics doen’t make you faster.  The goal is not to finish first, but to get wherever you want, in any condition” siger de to grundlæggere Piergiorgio & Luca. 

Alba Optics SOLO er en stor rummelig brille med aftagelige sidestykker. Den fås i to farver  White Milk og Black Ink. Den er udført i et let og stærkt materiale kaldet  Tr90 som er kendt for sin store fleksibilitet

Til brillen er der udviklet to nye VZUMTM linser som er unikke for SOLO . ML-KING er en gul linse som fremhæver kontraster i dårlig sigt og lys, hvilket gør dem gode i vinterhalvåret på vore breddegrader. F-LIND BLT er en universel anvendelig fotokromatisk linse der skifter efter lysstyrke. Endelig er der den klassiske LEAF linse som giver maksimal beskyttelse i kraftig sollys.

Ud over de aftagelige sider kan brillestængerne også justeres i længden.  Endelig findes der en løs Opto Clip brilleindsats for brugere af briller samt løse næsepuder.  Brillen leveres i sin egen transportpose.

Trods sit ret bastante look er SOLO brillen meget let med kun 38 gram på vægten.  Priserne ligger mellem kr. 1.257,- og 2.226,- afhængig af glas. Brilleindsatsen koster kr. 628,-  Vi har et sæt briller til test, som du snart kan læse resultatet af.

Link

CYKELPORTALEN