CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Stor men lille – Ny opgraderet Tern HSD Stor men lille – Ny opgraderet Tern HSD
Tern's lille pakæsel er blevet stærkere og har fået ny Bosch motor med Smart tecknologi og mere moment. Stor men lille – Ny opgraderet Tern HSD

Terns lille pakæsel, HSD er blevet opgraderet med nyeste motorløsning fra Bosch,  samt en række sikkerhedsgodkendelser og forbedret lastevne, samtidgig med at den fysieks ret lille størrelse  stadig er bibeholdt.  Vil du vide mere om Tern HSD kan du med fordel læse vores test af

En elcykel er ikke bare en elcykel, Tern nye HSD er sikkerheds godkendt på to vitale områder

Tern HSD blev første gang præsenteret tilbage i 2019 og har fra starten været Tern Bicycles bud på en smart kompakt elcykel som kan gøre det lettere for familier og mindre virksomheder at reduceret deres brug af bilen til deres daglige transportopgaver.

Den nye Tern HSD er blevet gjort stærkere så den kan laste mere samtidig med at den har fået Bosch seneste motorløsning.

“The HSD is for people who want the hauling capacity of a cargo bike, in a package that is much easier to ride and easier to handle,” stated Josh Hon,
Tern Team Captain. “This new generation HSD adds improvements based on feedback we’ve collected from riders and our own team over the last 4 years.
Plus, the new Bosch Smart System is a fantastic upgrade in pure power and also electronic smarts.”

Traditionelle ladcykler er store og tunge og er svære at styre, mens en almindelig elektrisk citybike er let at cykle, men sjældent kan laste særligt meget. Tern HSD kombinerer det kompakte og letkørte med stor lastevne, helt op til 180 kg.

For at kunne håndtere den øgede lasteevne er rammen blevet 15 % stivere ved kronrøret og 39 % i kranken. Bagbagagebæren er opgraderet og kan nu laste hele 80 kg nok til en ekstra voksen person eller to børn.  Cyklen har også fået flere kræfter med nyeste generation Performance motor fra Bosch der har 50% mere moment. Samtidig er der tilkommet det nye Smart Control System. Sikkerhed og pålidelighed har altid ligget Tern Bicycles meget på sinde. HSD er designet til at overgå den allerede krævende tyske standard for ladcykler (DIN 79010:2020-02). Rammen, gaffelen og de strukturelle komponenter er blevet grundigt testet for holdbarhed og styrke på EFBE Prüftechnik – et af Europas førende cykeltestlaboratorier – ved hjælp af en brugerdefineret testprotokol, der bygger på denne standard, men tilføjer endnu strengere krav.

Batterier til cykler er ikke ufarlige, Derfor er cyklens Bosch motorsystem også blevet testet og certificeret til UL 2849 sikkerhedsstandarden til beskyttelse mod potentielle brandfarer. Batteriet der stadig er aftageligt kan nu også oplades direkte mens det sidder på cyklen.

Der er fire modelvarianter. Du kan få yderliger oplysninger om den nye HSD, leveringstidpunkt og hvor den kan købes hos den dansk/tyske cykelgrossist Hartje Ebsen.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN