CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Start din cykeltur for enden af svømmepølen Start din cykeltur for enden af svømmepølen
Vil du gerne langt væk fra masseturismen, så er Cykler Mallorca, et nyt Bed and Breakfast med fokus på cykling for foden af Mallorcas... Start din cykeltur for enden af svømmepølen

cykler-mallorca03

Mallorca har i mange år har været de professionelles foretrukne træningsø, men trækker i stigende grad passionerede amatører og nybegyndere til sig. Mallorcas store variation af ruter og terræn gør, at de fleste kan finde den rette cykeludfordring” fortæller Poul Kornerup Lauridsen der selv har cyklet både landevej og bjergkørsel gennem de sidste otte år.

Cykler Mallorca åbnede dørene i oktober måned sidste år og er et alternativ til de mange cyklister der gerne vil væk fra hotelrækkerne langs Mallorcas kyster.
Det 400 år gamle smukt renoverede byhus i landsbyen Selva, ligger i 200 meters højde ved bjergkæden, Serra de Tramuntana, hvor det er muligt at køre ruter som opkørslen fra Sollér til Puig Major, den nordlige kystvej samt Formentor uden de lange transportkilometer. Endelig er der den legendariske nedkørsel ved Sa Calobra og opkørslen til Mallorcas største kloster Lluc.

cykler-mallorca06

”Cykler Mallorca opfylder de behov, man som passsioneret cyklist og motionist måtte have for en aktiv ferie med vennerne eller en træningstur til Mallorca. Samtidig er vi et alternativ til de traditionelle turistdestinationer,” siger Poul Kornerup Lauridsen, der driver Cykler Mallorca sammen med sin kone, Katrine Kornerup og parrets tre drenge, der er flyttet til den spanske ø for at skabe de bedst mulige rammer for cykling på Mallorca.

Som en ekstra service for vore gæster tilbyder vi nogle af øens bedste landevejscykler og mountainbikes i kulfiber fra Giant,” siger Poul Kornerup Lauridsen, der glæder sig over allerede at have haft de første begejstrede gæster og cyklister i huset.

Booker man et værelse i det 400 år gamle, smukt renoverede byhus i Selva, får man adgang til både pool, squashbane, inde- og udekøkken samt have med frugttræer. Som en del af konceptet byder Cykler Mallorca på solid morgenmad inden de mange timer i sadlen samt mulighed for massage bagefter.

cykler-mallorca05

Yderligere info.
Kontakt ejer af Cykler Mallorca, Poul Kornerup Lauridsen på info@cyklermallorca.dk

For beliggenhed, priser og faciliteter se Cyklermallorca.dk

Find Cykler Mallorca på Facebook :https://www.facebook.com/CyklerMallorcaCasaDeBicicletas

cykler-mallorca04

 

CYKELPORTALEN