CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Trinløs regulering giver øget sværhedsgrad over et større område. SRM har udviklet en ny serie af indendørs trænere, der bruger NuVinci er N360 drive system...

Trinløs regulering giver øget sværhedsgrad over et større område. SRM har udviklet en ny serie af indendørs trænere, der bruger NuVinci er N360 drive system – en trinløst gearnav som for alvor er ved at blive udbredt blandt de toneangivende cykelproducenter.

En klassisk spinning cykel bruger typisk kun et gear med en rotation hastighed på svinghjulet direkte afhængig af kadencen.  Kun ved en høj kadence, drejer svinghjulet hurtigt (for at skabe noget som ligner cykling i fladt terræn). Når man pedalerer langsomt kører svinghjulet også langsomt (for at skabe en op ad bakke cykeloplevelse).

SRM analyseret problemet og fundet en måde at adskille svinghjul hastighed fra kadence. Svaret kom i form af NuVinci er N360 gearnav, der nu vil blive bygget ind i alle SRM Indendørs cykler. Den trinløse transmission giver mulighed for hurtig rotation af svinghjulet ved lave kadencer, samt langsomme rotation ved høje kadencer hvilket resulterer i en langt mere realistisk cykel oplevelse.

Jack Brandsen, NuVinci EU salgschef er også begejstret for det nye partnerskab med SRM: “Vi har samarbejdet med SRM siden lanceringen af ​​vores første N171 hub. Det er spændende at vi nu kan arbejde med SRM om at integrere N360 og hermed give en solid løsning til indendørs trænings markedet. SRM er en etableret virksomhed og deres produkter er kendt for deres høje holdbarhed og omfattende test langt ud over det normale for cykelindustriens standarder ”

En anden fordel er endvidere at der nu kommer frihjuli navet så cyklisten ikke længere behøver at  »bank on the crank ‘.

En stærk magnetbremse arbejder sammen med navet, og ved at montere en større klinge og reducere afstanden fra den magnetiske fløj og svinghjulet, kan brugeren hæve bremseeffekt på alle kadence niveauer.

Den vedligeholdelsesfri magnetbremse og NuVinci N360 hub er begge kontrolleres af greb skiftere monteret på styret. 40 gradvise skridt for magnetbremse muliggør en fin-tunet indstilling af modstanden, som er hurtig og præcis reproducerbar.

Link

CYKELPORTALEN