CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM Rival eTap AXS SRAM Rival eTap AXS
Med lanceringen af den nye Rival eTap AXS geargruppe, signalerer SRAM at fremtidens landevejs/gravelgrupper skal være elektroniske SRAM Rival eTap AXS

Med lanceringen af den nye elektroniske Rival eTAP AXS landevejgruppe, signalerer SRAM med tydelighed hvor udviklingen går hen hvis det udelukkende skal gå efter deres hoved. Elektronisk gearskifte også på entry grupperne. Den nye gruppe er naturligvis med 12 speed kasette, hydrauliske skivebremser , integreret watt måler og en bred palette af kasetter, hvis maksimum dog kun er 36 tænder for at kunne bruge den samme bagskifter både i x1 og x2 setup.

Den største nyskabelse ligger i skiftegrebene der er krympet en smule i størrelse, så de nu bedre passer til de fleste håndstørrelser. Den mest markante ændring er højden på grebet, en længe ventet udseende mæssig gevinst.

Kranksættet er standard med enten 48/35 og 46/33-gearing. herudeover findes  én klinge version og en ekstra bred udgave til bl.a gravel cykler. Alle kranksæt fås i to udgaver med eller uden wattmåler som måler enkeltsidet.

Kassetten findes kun i to udgaver med henholdsvis 10-30 eller 10-36, som i kombination med gearingen foran giver dig en stor udveksling. Afhængig af version kommer de nye grupper til at ligge prismæssigt mellem  godt kr. 7.399,- og kr. 10.199,-

Stay tuned for vores test af den nye gruppe…

Link

CYKELPORTALEN