CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SRAM Hydrauliske skivebremser opdatering… SRAM Hydrauliske skivebremser opdatering…
SRAM har udsendt en opdatering omkring status på deres tilbagekaldelse af deres hydrauliske skivebremser til landevej. SRAM Hydrauliske skivebremser opdatering…

sram-recall01

Sidste år måtte SRAM stoppe al salg af deres hydrauliske skivebremser og igangsætte en omfattende tilbagekaldelse og ombytning til midlertidige mekaniske bremser indtil de nye er klar.  Det kan du læse om her.   I den forbindelse oprettede de en særlig hjemmeside hvor man kan se status på processen.  SRAM har netop opgraderet siden med vigtige oplysninger med svar på nogle af de mange spørgsmål de får fra kritiske brugere:

  • Kan jeg bruge mine hydrauliske bremser i varmt vejr?
  • Hvornår kan jeg få mine nye MY15 bremser ?
  • Kan jeg beholde mine midlertidige mekaniske ombytningsbremser ?
  • Hvem skal jeg kontakte for at få mine nye bremser?
  • Hvad er de næste skridt ?

Få svar på dine spørgsmål på https://sramroadhydraulicbrakerecall.com/qa-communication-february-6-2014/

SRAM letter

 

CYKELPORTALEN