CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SR Suntour GVX SR Suntour GVX
Suntour har med deres GVX fjederforgaffel frembragt en prisrimelig gravel specifik fjederforgaffel til alle dem som gerne vil have lidt mere komfort og kontrrol. SR Suntour GVX

Flere af de store cykelproducenter har indbygget affjedring i  deres gravelcykler, såsom Trek, Cannondale og Specialized. Men de er ofte meget dyre og specifikt udviklet til netop deres cykler.

Lauf og Rock Shox er andre der har specifikke gravel fjedergafler til eftermontage, men stadig i den prismæssigt ret høje ende. Med GVX lancerer Suntour en specifik gravel fjederforggafel der kan fås med tre forskellige vandringer henholdsvis 40, 50 og 60 mm.

Den har indbygget en lille skærm med mulighed for montage ef en fuld skærm. Den benytter 32 mm gaffelben og har en justerbar luft/fjeder patron med rebound.  Den har plads til 700 x 45 mm dæk eller 650 x 50 mm.  Kan benyttes med både 12 og 15×100 mm thru aksler. og flat mount skivebremser.

Vægten er 1.725 gram og prisen godt kr. 3.000,- Vi arbejder på at kunne teste et eksemplar som en del af vores kommende bambus/kulfiber projekt.

Link

 

CYKELPORTALEN