CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Selle Royal præsenterede i dag på et pressemøde i Høje Tåstrup deres nye Becoz saddelserie.  Salgs og Marketingschef Matteo Paccagnella var kommer fra Italien...

Selle Royal præsenterede i dag på et pressemøde i Høje Tåstrup deres nye Becoz saddelserie.  Salgs og Marketingschef Matteo Paccagnella var kommer fra Italien for at fortælle om Selle Royals program for 2012.

I de senere år er samfundets respekt for miljøet steget markant. Selle Royal glæder sig over denne tendens, da maksimal bæredygtighed har været et centralt element i vor sadelproduktion siden starten. I dag introducerer Selle Royal en ny linje af miljøvenlige sadler, lavet ved hjælp af de nyeste teknologier og materialer.

BECOZ repræsenterer et skridt på vejen mod maksimal bæredygtighed; mod en mindre fossil, mere vegetabilsk tilgang.

Becoz serien bruger Corkgel, som kombinerer polyurethan af biologisk oprindelse med naturkork. Derudover er alle sadlens andre komponenter i væsentlig grad enten vegetabilske eller genanvendelige. Dette resulterer i meget mindre påvirkning af miljøet såvel i produktionsprocessen som i produktets levetid.

I skummet er 25% af denne komponent fremstillet af vegetabilske materialer (kork og naturlig polyol), mens elastomerer (i moderat og afslappet sadeltype) er lavet med brug af 10% vegetabilsk materiale som palmeolie.

Ud over at hjælpe med at beskytte miljøet, giver Becoz sadlen sin rytter god komfort. Den er ergonomisk bygget og Corkgel giver den elskede og kendte komfort fra en sand SR gelsadel. Becoz sadlen vil være tilgængelig i 8 ergonomiske modeller – 4 kvindelige og 4 mandlige.  Selle Royal opererer med fire saddeltyper.

1. Sport som henviser til en 15 grades oprejst siddestilling.
2. Athletic som henviser til en 30 graders oprejst siddestilling.
3. Moderate som henviser til en 60 graders oprejst siddestilling.
4. Comfort som henviser til en 90 graders oprejst siddestilling.

Prismæssigt ligger sadlerne i den gode ende hvor langt de fleste forbrugere kan få adgang til dem med en vejl. udslagspris på kr. 398,-

Det er cykelgrossisten Søndergaard og Sønner som har fået Selle Royal i stalden.  Bike Søndergard har bl.a kendte navne som Schwalbe og Rixen & Kaul i derse omfattende program.

Vi vender tilbage senere med en test af den nye Becoz saddel samt flere af deres nye produkter heriblandt et meget lovende ergonomisk styrgreb Mano.

Link

CYKELPORTALEN