CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

For første gang nogensinde stiller Trekantområdet med et hold, når Team Rynkeby til juli cykler til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Og nu kan...

For første gang nogensinde stiller Trekantområdet med et hold, når Team Rynkeby til juli cykler til Paris til fordel for Børnecancerfonden. Og nu kan lokale virksomheder også støtte kampen mod børnekræft ved at sponsere cykler, når Kolding Storcenter i juni holder en stor donationsevent med 40 ryttere, der bestiger Alpe d’Huez på Store Torv.

”Vi har allerede rytterne, der i løbet af eventens tre dage vil bestige Alpe d’Huez på simulationscykler i Kolding Storcenter. Og nu kan virksomheder også støtte Børnecancerfonden ved at sponsere en cykel til eventen. Med navn og logo på cykel, rytter og sponsorvæg er de med til at hjælpe kræftramte familier, og samtidig får de massiv synlighed. Centret vil være fyldt med mennesker hele weekenden, og Radio Skala sender live fra arrangementet,” siger direktør for virksomheden Liberté, Henrik Nielsen, der står i spidsen for Team Rynkeby Trekanten.

Den store cykelevent til fordel for Børnecancerfonden finder sted den 29. og 30. juni samt 1. juli på Store Torv i Kolding Storcenter. Ud over trampen i pedalerne vil centret summe af levende musik fra stjernerne Søs Fenger og Clemens samt en masse sjove aktiviteter rundt i centret.

”Vi glæder os utroligt meget til at sætte gang i eventen. Team Rynkeby og Børnecancerfonden gør et fantastisk arbejde med at støtte op om familier, der helt uretfærdigt er blevet ramt af kræft. Og jeg vil derfor opfordre endnu flere virksomheder til at gå med os i kampen,” siger Henrik Nielsen.

Der er både mulighed for at sponsere en halv cykel til 5.000 kroner og en hel cykel til 10.000 kroner. Læs mere på www.koldingstorcenter.dk.

Fakta om Team Rynkeby Trekanten:
Det er første gang, at Trekantområdet stiller med et cykelhold, når Team Rynkeby kører til Paris den 14. juli. Ud over holdkaptajn Henrik Nielsen består cykelholdet af 46 ryttere fra hele Trekantområdet samt 11 servicemedarbejdere. Alle pengene, som Team Rynkeby Trekanten samler ind, går direkte til Team Rynkebys arbejde for Børnecancerfonden.

Fakta om Kolding Storcenters donationsevent:
Kolding Storcenter har netop indgået et samarbejde med Team Rynkeby Trekanten og Børnecancerfonden. Den 29. og 30. juni samt 1. juli afholder Kolding Storcenter en stor donationsevent. På Store Torv vil der være opstillet simulationscykler, hvor 40 ryttere i løbet af weekenden vil cykle til fordel for Børnecancerfonden. Ud over cykelløbene vil Søs Fenger og Clemens give koncerter i centret. Samtidig vil der være en række aktiviteter rundt omkring i centret, blandt andet fra Danfoss Universe.

Fakta om Kolding Storcenter:
Med 124 butikker er Kolding Storcenter Jyllands største shoppingcenter. Ud over 124 specialbutikker rummer Kolding Storcenter et Bilka-varehus samt Biocenter Kolding. Centeret har 2.500 gratis p-pladser og ligger lige ved motorvejsafkørslen. Kolding Storcenter tilbyder et bredt udvalg af butikker inden for blandt andet beklædning, fødevarer, elektronik og sport. Kolding Storcenter har knap seks millioner besøgende på et år og en årlig omsætning på 2,1 milliarder og er dermed Danmarks næststørste storcenter målt på omsætning. Kolding Storcenter ejes af Danica Pension og drives af Steen & Strøm Danmark A/S.

Link

CYKELPORTALEN