CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Spinergy er den amerikanske drøm om et hjulsæt. Med den patenterede PBO-fibereger- teknologi er Spinergy på alle områder bedre end traditionelle hjulsæt. Spinergy bygger...

Spinergy er den amerikanske drøm om et hjulsæt. Med den patenterede PBO-fibereger- teknologi er Spinergy på alle områder bedre end traditionelle hjulsæt. Spinergy bygger både hjul med den kendte fiberegerteknologi og med konventionelle ståleger. De patenterede PBO-fibereger vinder dog overlegent på stivhed, komfort, rullemodstand, holdbarhed og køreglæde – og prisforskellen er minimal.

Hver enkelt PBO-fibereger indeholder 30.000 fibertråde, som betyder at de mange ujævnheder i asfalten ujævnes, og hjulet  derved opnår en bedre vejkontakt end hjul med flade ståleger. Kombinationen af PBO-fibereger-teknologien og de skummede carbonfælge reducerer de stød og vibrationer, der sendes op gennem rammen, og rytteren vil opleve et langt stivere og samtidig mere komfortabelt hjulsæt. Resultatet bliver en væsentlig hurtigere kørsel, mindre køretræthed og en langt bedre komfort for rytteren. Spinergy hjul benyttes af flere professionelle UCI teams, og har de senere år været det mest populære high-end hjulsæt på det danske marked. Alle Spinergy hjulsæt er UCI godkendte.

Spinergy introducerer en ny full carbon model 2011 både til dæk og slange (XLC) og til lukket ring (XLT). Fælgen er en 24mm full carbon profil,

der er skummet. Vægten er på kun 1299g (XLC) og 1056g (XLT).  Vejl. pris XLC (til dæk og slange)  kr. 15.999,-  Vejl. pris XLT (til lukket ring)

kr. 14.999,-

Fakta
Carbonfælge
(Stealth, FCC, FCT, XLC og XLT)  Spinergys carbonfælge er fremstillet i 9 lag carbon, der giver fælgen en større styrke og en lavere vægt. Fyldet er en let og effektiv skum, der absorberer vibrationer og fordeler belastningen.

PBO-fibereger
Spinergy hjul er de eneste hjul med den revolutionerende og patenterede PBOfiberegerteknologi. Hver eger indeholder mere end 30.000 polyphenylenbensobisoxazole fibertråde (PBO). PBO fibertrådene er betrukket med et ekstrem holdbart materiale, der både er vandtæt,
UV-resistent og resistent overfor kemiske produkter. PBO egerne er 3 gange stærkere end traditionelle ståleger, men vejer kun det halve.
Hjul med PBO eger er derfor lettere at træde i gang pga. af den lettere roterende vægt. Selve egeren er bøjelig, og opbygningen gør, at stød absorberes utroligt effektivt helt uden at hjulet mister stivhed. Teknologien giver et hjul med en mindre roterende vægt, som samtidig er både stærkere og hurtigere end konventionelle hjul. Egerne tilbydes i farverne hvid, sort, rød, lyserød, gul, orange, grøn og blå, og kan laves custome made efter dit eget ønske for en merpris på kun kr. 1.500,- pr. sæt. Leveringstid på 4-6 uger skal påregnes.

De nye hjul forventes på det danske marked op til jul.

Link

CYKELPORTALEN