CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Specialized Tarmac SL 7 Specialized Tarmac SL 7
“One Bike Rule Them All” Har vi ikke hørt det før ? Specialized forener nu lav vægt med aerodynamik i deres nyeste landevejsracer Specialized Tarmac SL 7

Ih hvor må det være svært at være både udviklings- og markedsføringsfolk hos de store brands. Hele tiden skal de holde gryden i kog og opfinde den dybe tallerken igen og igen for at holde førertrøjen.

Nuvel denne gang er det Specialized der under mottoet “One Bike Rule Them All” lancerer deres nye Tarmac SL 7 som de hævder vil skubbe alle deres øvrige modeller ud i sandet, Mon dog.  I givet fald forsvinder hele deres forretningsgrundlag.

Det er ikke første gang vi høre de postulater om at en cykel kan det hele, Specielt Gravelbiken har fået godt fat i den trend, men forbrugere er jo ofte temmelig  uforudsigelige og i sidste ende er det vel et spørgsmål om de tager den tendens til sig eller ej. Der vil altid være kunder der søger det kompromisløse og dem som går på kompromis.

Alligevel er der i sagens natur noget modstridende i når Specialized påstår at de med den nye Tarmac SL7 ikke længere vil gå på kompromis. En cykel uanset hvordan vil altid være et kompromiss.

Lav vægt, stor stivhed og optimal aerodynamik samt ikke mindst pris, er faktorer som indvirker på hinanden og i sidste ende noget som vil give et kompromis. Så var det ikke på tide at branchen stopper det markedsføringscirkus, og bare sige   at de har konstrueret en flot ny landevejsracer som mange sikkert vil befinde sig godt på.

Der skal ikke et øjeblik herske tvivl om at vi syntes at Specialized har begået en meget flot racercykel, så vi lader  den stå et øjeblik og henviser i øvrigt til Specialized egen hjemmeside.

Link

 

CYKELPORTALEN