CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Mens Specialized i øjeblikket bruger store midler på at provomere deres nye twentyniner mountainbikes for 2012, er nyheden om at cykelgiganten  nu kaster sig over elcykelmarkedet, stort...

Mens Specialized i øjeblikket bruger store midler på at provomere deres nye twentyniner mountainbikes for 2012, er nyheden om at cykelgiganten  nu kaster sig over elcykelmarkedet, stort set går ubemærket hen i medierne.

Specialized har som af de sidste store cykelproducenter længe og stædigt holdt sig til sine oprindelige kerneværdier nemlig sportscykel segmentet.  Men efterhånden som de mere toneangivende specielt europæiske cykelmarkeder viser et sandt boom i elcykler, kan de nu ikke længere sidde dette potentielle enorme marked overhørig.  I slutningen af ​​marts vil selskabet lancere en elektrisk cykel på et pressemøde i Spanien.

Høje ambitioner med e-cykler
Nyheden om Specialized kommende elcykel kommer ikke helt uventet. Sidste år kunne et internationalt cykelfagblad rapporterede om projektet som er startet op i Specielized nye design og markedførings hovedkvarter beliggende i Schweiz.  At firmaet har store ambitioner med elcykler, afspejles af, at de er på udkig efter en global ingeniør, der skal være ansvarlig for udviklingen af alle de specialiserede elcykler som firmaet har planer om.  Vi vender tilbage med flere detajler fra Spanien i næste måned.

Link

CYKELPORTALEN