CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sjove børne hjelme fra EGG Helmets Sjove børne hjelme fra EGG Helmets
Har du opgivet at få ungerne til at bære cykelhjelm. Her er et bud på en sikkerheds godkendt hjelm fra EGG Helmets med udskiftlige... Sjove børne hjelme fra EGG Helmets

page_addonsNutidens børn er på mange måder produkt af en forbrugermentalitet, der af og til som forældre, kan gøre det til lidt af et mareridt at stille tilfredse.  De kære små ved hvad de vil, og ikke mindst hvad de vil have.  EGG Helmets er en universalhjelm til børn, der er lige velegenet til cykling, skate- og snowboard. Den opfylder  CE NEN 1077, 1078 & 1385 TüV certification. Hjelmen er udformet som den meget populære klassiske retro skater model.  EGG benytter flere spændende teknologier som borger for høj sikkerhed og god pasform.

EGGHelmet02

F.A.S.T
Flexible Adaptive Sandwich Technology er en patenteret lagdelt konstruktion som består af en ABS yderskal, en fleksibel EPP sikkerheds kerne og et EVA komfort lag. Denne konstruktion gør den meget fleksibel med hensyn til pasform på forskellige hovedformer.  All tre lag er vaskbare.

EGGHelmet01

EPP Expanded Polypropylene har fremragende  stødabsorbation samtidig med at det er let.  En yderligere feature er en lille indbygget pumpe så puderne kan pumpes op for perfekt pasform. Den fås i to størrelser small 48-52 cm og medium 52-56cm.  Hjelmen koster kr. 599,- og de løse skaller kr.119,-   Senere kommer også en voksenmodel.

Link

CYKELPORTALEN