CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

I øjeblikket er der gået en smule inflation i begrebet jubilæusmcykler.   Først kunne de to aldrende italienske herrer  Ugo De Rosa 78 år...

I øjeblikket er der gået en smule inflation i begrebet jubilæusmcykler.   Først kunne de to aldrende italienske herrer  Ugo De Rosa 78 år og  Ernesto Colnago 80 år vise deres jubilæums eller eftermælecykler. Al ære og respekt for de to herrer, men måske det varsler nye vinde for de to fimaer.

Nuvel i nabolandet Østrig har Simplon, der desværre ikke har helt det samme tag i det danske cykelpublikum også præsenteret deres Serum Limited  50 for markering af firmaets 50 års fødselsdag.  Den kommer naturligvis kun i 50 nummerede eksemplarer, så hvis du mener du får mere respekt på landevejen med sådan et fætter er det nok på tide at komme ud af starthullerne. Serum 50 udbydes til salg til udgangen af februar måned og leveres herefter til de heldige og pengestærke ejere i maj måned.  Sammenlignet med de to italienere er prisen på de 8999,- Euro jo nærmest en spotpris.

Link

 

CYKELPORTALEN