CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sigma ROX 10.0 GPS Sigma ROX 10.0 GPS
Det længe ventede GPS udspil fra Sigma Sport blev i sidste uge præsenteret på en to dages pressecamp på Mallorca. Vidunderet er døbt... Sigma ROX 10.0 GPS

rox10 gps

Tyske Sigma Sport har altid været synonym med lidt konservative produkter indenfor  cykelcomputere og cykellys.  De senere år har vi med spænding ventet på deres udspil indenfor GPS cykelcomputere.  En teknologi de nærmeste konkurrenter for længst har taget til sig.  Nu er ventetiden ovre med præsentationen af den nye topmodel Sigma ROX 10.0 GPS.  Den nye model er udstyret med fem navigations funktioner, ni cykel og pulsfunktioner, otte  trænings funktioner, og fem højde funktioner samt flere støtte funktioner som understøtter ens træningsindsats.

Rox 10 har ikke GPS navigationsfunktion med kort som vi kender fra Garmin, MIO og Bryton, men en grafisk turn by turn funktion. Via ens PC og datacenter 3 softwaren kan man planlægge sin rute hjemmefra og herefter overføre den til enheden.  Sigma benytter Open Street kort til planlægningen af ruter på computeren.

Rox10-presentation

Sigmas trumfkort er det omfattende træningsværktøj som gør det muligt at analyser alle sine data efter cykelturen i grafisk form. Ingen tvivl om at denne computer først og fremmest er tiltænkt den ambisiøse cykelrytter og motionist som vil have fuldt overblik over sin træning.  Rox 10 fås i både sort og hvid.

Den nye GPS computer ventes på markedet i juli måned til priser  omkring de 2500 kroner for basismodellen.

Link

CYKELPORTALEN