CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano udbygger sit samarbejde med DCU Shimano udbygger sit samarbejde med DCU
Shimano blev sidste år hovedsponsor for Danmarks Cykel Union. Denne aftale udvides nu til alle cykel discipliner. Shimano udbygger sit samarbejde med DCU

Shimano blev i 2018 hovedsponsor for Danmarks Cykle Unions MTB-liga. Nu udvides samarbejdet til at omfatte alle discipliner under Danmarks Cykle Union.

Den nye samarbejdsaftale har som primært fokus, at bidrage til at løfte rammerne for dansk cykelsport generelt, og fremadrettet omfatter den også brug af produkter fra Lazer, Elite og SIS samt Shimanos egne produkter – Aftalen vækker glæde hos begge parter.

”Udover at aftalen giver os mulighed for at give MTB-ligaen endnu et løft, kommer Shimanos produkter til at bidrage til yderligere at professionalisere rammerne, når vores landshold skal kæmpe om medaljer til Danmark. Men vigtigst er det, at vi har en samarbejdspartner, der deler vores overordnede målsætninger om at give endnu flere medlemmer gode cykeloplevelser,” siger Danmarks Cykle Unions kommercielle chef, Lars Moss.

”Shimano har i mange år været en af de største spillere på markedet for kvalitetsprodukter til cykelfolket – fra gear og hjul til elcykler og tøj – og det er vigtigt for os at vores partnerskaber er tætte og bunder i fælles forståelse og fælles værdier, og her er kvaliteten af produkterne naturligvis også en parameter,” understreger Lars Moss.

Hos Shimano er country manager Hans Jørgensen Hansen også glad for den nye aftale og ser den som en naturlig udvikling af samarbejdet efter et godt 2018.

“DCU’s medlemmer deler Shimanos passion for cykling, og derfor har det været naturligt for os at udvide samarbejdet. Vi vil være en aktiv del af miljøet og være til stede der, hvor vores produkter bliver brugt – uanset om man kører på eliteplan eller med motion og det sociale i fokus,” fortæller Hans Jørgen Hansen.

”Vi skal bidrage til at skabe gode rammer for cykelsporten i Danmark, og det har vi muligheden for at gøre i et tæt parløb sammen med DCU,” slutter Hans Jørgen Hansen.

Link

CYKELPORTALEN