CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano STePS Shimano STePS
Traditionen tro har Shimano netop præsenteret deres produktnyheder for 2016, som vi vil præsentere her på portalen i den kommende tid. Vi lægger... Shimano STePS

Shimano_STePS_SC-E6010_SW-E6000_installed

Tilbage i 2013 introducerede Shimano deres E-bike system kaldet STePS, helt klart ment som et modspil til Bosch centermotorsystem. Nu bringer de systemet et skridt videre og integrere det med deres Di2 indvendige Nexus gearnav, så brugeren nu får et fuldt automatisk gearsystem. Shimanos Di2 teknologi er mest kendt på deres toplandevejsgrupper DuraAce og Ultegra, med udvendige gear.

Shimano_STePS_automatic_shifting_crankset

Ud over den nye motorenhed har STeps også fået en ny computer som holder øje med gearskiftet. Batteriet er upgarderet med en hurtigere opladetid på godt 2 timer. Som supplement til det eksisterende Nexus 11 Di2 nav kommer nu også et 8 gears Nexus 8 Di2 nav.  Hidtil har Shimano STePS haft svært ved at trænge ind på el-cykelmarkedet for centermotor løsninger, hvor Bosch og Panasonic dominerer. Det bliver spændende at se om det nye Automatgear/Di2 tiltag vil ændre på dette.

Shimano_STePS_automatic_shifting_system_battery-power-pack_BT-E6000

Link

CYKELPORTALEN