CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ny forbedret udgave af hardcore MTB gruppen Saint

Den nye Saint gruppe er top MTB gruppen til dem som dyrker ekstrem Mountainbike sport som Down Hill, Freeriding og Extreme All Mountain. I forhold til den "gamle" gruppe er den blevet lettere og stivere. Den fremstår i råt sort og guldfarvet look.

4-piston skrivebremser.
Skivebremser er helt nydesignede og leverer 50 % mere stopkraft end den nuværende bremse. Dette er bl. a opnået ved at forbedre oliegennemstrømningen. Bremsegrebene er fuldt justerbare og er blevet forbedret mht til håndstand og doserbarhed. Afstanden mellem skive og klods er øget for at give mere frigang for flex i hjulet under ekstreme belastninger.

Shimano Shadow bagskifter.
Den futuristisk udseende Saint Shadow bagskifter rager ikke særlig langt ud så den er mindre udsat for at ramme objekter. Det er lykkedes at skære hele 100 g af vægten i forhold til den nuværende model. Skiftefjederen er forstærket for bedre skift og den kan køre med kasetter fra 23-28T i de laveste gear for Down Hill. 32-34T for Freeride og All Mountain brug. Den kommer i en kort og mellemlang udgave.

Rapidfire Plus gearskifter.
De tyngdekraft orienterede greb er designet for super blødt gearskifte i kombination med etfingers bremsegreb.

Kranksæt.
Kranksættet er blevet lettere og stivere. Der vil være udgaver både for enkelt og dobbelte klinger. Shimanos HOLLOWTECH II teknologi kombineres her med en ekstrem stærk krankarm som har øget frigang for anklen. Der er indvidere et stålindsat gevind til pedalerne. Udgaver for enkeltklinge: 34/36/38/40/42T. Dobbelt: 36 x 22T compact drive kranksæt for All Mountain brug tilbyder større gearområde og en tættere Q-faktor.

Forskifter.
inkluderer en dobbelt specifik mountain bike forskifter som er designet til at bruges med 36x22T compact drive kranksæt. Yderst kompakt størrelse for øget stivhed og større frigang i forhold til kæden. Den inderste plade er gjort større og lavere for at undgå at kæden hopper af.

Nav.
Disse har slanket sig omkring 100 g og er monteret med en standard center lock.
Fornavet er fuld juster- og servicerbare. Akslen er 20 mm.
Baglejerne er placeret længere fra hinanden. To versioner 135 mm i kombination med en 10mm eller 12mm eller en 150mm med 12mm aksel. Forseglingen skulle være gjort 400% mere pålidelig.

Kontakt Bjarne Egedesøe for priser og levering i Danmark.

Shimano

CYKELPORTALEN