CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Shimano åbner eget salgskontor i Danmark og de Baltiske lande Shimano åbner eget salgskontor i Danmark og de Baltiske lande
I bestræbelserne på at udvide positionen på det europæiske marked åbner Shimano den 1. juli eget salgskontor i Danmark og de Baltiske lande. Shimano åbner eget salgskontor i Danmark og de Baltiske lande

shimano europe

I bestræbelserne på at etablere egne datterselskaber og at have en mere omfattende position på det europæiske marked, vil Shimano begynde at sælge til Danmark og de ​​baltiske lande fra sine egne salgskontorer pr. 1 juli 2013.
Det danske marked vil blive dækket fra denne dato på et nyetableret Shimano salgskontor beliggende i Storkøbenhavn og vil drage fordel af en central forsyning fra Shimanos Europa lager, der allerede forsyner Benelux, Frankrig, Sverige, Finland og Norge.

De baltiske lande vil blive serviceret fra Shimano Polen  beliggende i Poznan. De en nærmere detajler skal først defineres.

Efter 1 juli 2013 vil Bjarne Egedesø A/S  fortsætte med at sælge Shimano fra deres faciliteter i Odense sammen med vores nye Shimano kontor. Det betyder at nuværende og nye kunder nu har flere valgmuligeder, når de skal placerer ordrer på Shimano produkter.

Link

CYKELPORTALEN