CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

SHIFT

Nyheder 14. oktober 2008 CYKELPORTALEN

Nyt engelsk cykelmagasin som skiller sig ud fra mængden...

SHIFT er et nyt engelsksproget cykelmagasin som er et forfriskende nyt bud på en trykt kvalitets cykelmagsin.

Men i en verden hvor vi bliver bombarderet med nyheder fra specielt internetmediet, er der så virkelig behov for endnu et cykelmagasin.
Dømt ud fra det første nummer er svaret klart JA !

Forlaget Magicalia Group har virkelig gjort deres hjemmearbejde og kommet på gaden med en magasin som er en god kombination af hvad gennemsnits cyklisten reelt har brug for og alt det som liredrengene drømmer om.

Først og fremmest oser bladet af STIL og KVALITET.
Det minder mere om et livstilsmagasin end et cykelblad, som let ville kunne ligge fremme hos tandlægen sammen med Femina.

Nuvel man skal ikke kun skue hunden på hårene. Indhold er alt og det er noget som SHIFT har i høj grad.

Bladet fanger virkelig den magiske cykelverden på en næsten pornografisk måde, f.eks deres landevejstest på de belgiske brusten med en stål Dario Pegoretti Duende en kulfiber Time Edge og en titanium Enigma Echo.

En MTB test rapport med en Santa Cruz og en Specialized og masser produkt billeder af godbider fra GT, Giro og Fizik er andre eksempler.

Andre steder er der masser af lir for kulfiber fetitisterne.

Det bedste er næsten de eksotiske cykler fra Jeff Jones og Johann Museeuw.
De repræsenterer begge cykler som er konstruret ud fra radikale design ideer og materialevalg f.eks er Museeuw MF5 konstrueret af plante fibre.

Det er to kendte ansigter som er redaktører på bladet – Mike Davis som dækker MTB siden og Richard Hallett fra Cycling Weekly koncentrerer sig om landevejsstoffet.

SHIFT er et godt alternativ som forener sublim fotografering med interessandte tekster som tør noget.. og helt fri for de banale pressemeddelser som de fleste andre gør i…

Bladet udkommer 4 gange om året og forhåbentlig vil det lykkedes dem at holde den redaktionelle linie skarpt adskildt fra annoncører som vil have for megen indflydelse… de eneste to cykelmagasiner kunne lære en del her.

CYKELPORTALEN