CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Selle Royal Second Skin Rain Cover Selle Royal Second Skin Rain Cover
Second Skin er et smart saddelovertræk i vandtæt silicone til de omskiftlige og ofte våde forårs- og efterårsdage. Selle Royal Second Skin Rain Cover

Seceond skin03

De fleste cykelsadler lever et hårdt liv på gaden. De bliver våde og over tid også temmelig slidte.  Selle Royal Second Skin er et overtræk til din cykelsadel som beskytter og holder din sadel tør når det regner.  Den er “Made in Italy” i modstandsdygtig silicone, der er strækbart, så den passer på langt de fleste sadeltyper. Samtidig  kan du også cykle med den på monteret uden at den generer.

Cubo 001

Ud over at beskytte mod regn har den en bonus feature, som er sjælden i vore dages “køb og smid væk kultur”.  Måske din elskede favorit sadel er ved at være lidt slidt, men med Skin Cover kan du for billige penge puste lidt ekstra liv i den og forlænge dens levetid.  Second Skin fylder meget lidt ikke i brug, og kan let være i en lomme eller en saddeltaske. 

For at sætte lidt “kulør” på din cykel, fås Second Skin påtrykt med tre forskellige “statements” De tre slogans stammer fra et af Selle Royals støttede cykel initiativer “World Naked Bike” som har været omtalt i Selle Royal’s World Cycling Atlas.

Seceond skin02

  • Think Bike
  • Reduce your CO2  Emissions
  • Xtremely Tyred!

Second Skin kan købes hos din lokale cykelhandler eller online hos Selle Royal og er set til mellem 59 og 69 kr.

Link

CYKELPORTALEN