CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sea Otter Europe 2018 er tæt på fuld belægning Sea Otter Europe 2018 er tæt på fuld belægning
2018 udgaven af Sea Otter Europe i Spanien ser ud til at blive et brag af en cykelfest... Sea Otter Europe 2018 er tæt på fuld belægning

Som vi tidligere har berettet var premieren på Sea Otter Europe cykelshowet tidligere på året en ubetinget succes. Nu melder arrangørerne at over 70 % af udstiller arealet allerede er reserveret til næste års show. Hele 95 % af dette års udstillere har besluttet at stille op igen til næste år.

Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show – 2018
Selvom der er mere end 7 måneder til starten går på anden udgaven, er der grund til at være optimistisk, da mere end 70 % af de 40.000 m2 store areal allerede er reserveret, og det til trods for at det er fordoblet i forhold til i år. Arrangørerne forventer af mere end 400 brands vil udstille deres produkter under den tre dage lange festival.
Specielt de helt store cykelbrands har efterlyst større stande hvorfor zone A, B, C nu udbygges med en ny Zone D tæt ved floden, der ligesom i år også vil rumme dele af Cross Country ruten for dem som vil cykle cykelløb.

Innovation
Dette års premiere show med mere end 30.000 besøgende vidner om at arrangørene har ramt rigtigt, både med tidspunkt og lokation i det solbeskinnede Girona, hvor udstillingen mere har karakter af en festival med et hav af aktiviteter. De mange cykelbrands kommer endvidere i direkte kontakt med forbrugeren under afslappede forhold.

Ny aktiviteter og flere cykelløb
I løbet af de kommende måneder vil Sea Otter Europe offentliggøre det nye program for 2018, hvor der vil blive endnu flere cykelløb i forskellige kategorier. I år deltog 4.130 cyklister i 11 forskellige løb lige fra familievenlige til cykelturisme og rigtige cykelløb med international deltagelse. Alle disse vil blive yderligere udbygget bla. med et retro cykelløb på Vintage cykler.

Sea Otter Europe 2018 er fra den 8 til 10 juni og foregår i Girona. Har du mod på at besøge en cykelfestival med en mere international atmosfære, er her fem gode grunde.

  1. Du kan deltage i en mængde forskellige cykelløb på alle niveauer.
  2. Du har mulighed for at teste de nyeste cykler fra alle de store brands.
  3. Indsnuse de nyeste i cykeludstyr.
  4. Besøge den smukke by Girona.
  5. Møde de professionelle cykelryttere.

Link

 

CYKELPORTALEN