CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scott går til angreb mod piratforhandlere Scott går til angreb mod piratforhandlere
SCOTT intensiverer kampen mod hjemmesider som lokker kunder til falske webshops med kopiprodukter som i mange tilfælde aldrig bliver leveret. Scott går til angreb mod piratforhandlere

Det vrimler med falske online forrretninger via de mange Sociale Medier. Således har forbrugerne på det sidste kunne kæbe Scott cykler med op til 80 % besparelser via links på Facebook.  Mange af disse tilbud er sponserede reklamer som Facebook ukritisk accepterer. Rapporter fortøller at adskellige kunder som har bestilt og betalt en cykel via disse links aldrig modtager deres varer.

Problemet er langfra nyt og  SCOTT har forsøgt at bekæmpe det i mange år. Dette intensiverer de nu ved at lægge sag an mod de mange falske udbydere i henhold til loven om kopiprodukter.  Ofte er det en kamp som er svær at vinde, da de mest udspekulerede ejerne af de falske websider hele tiden åbner og lukker dem på nye domæner, men med samme indhold og som er svære at skelne fra de originale, fortæller Reto Aeschbacher, Brand Director ved SCOTT.

Hvordan kan du som forbruger spotte de falske sider, først og fremmest tilbud med latterlig lave priser, op til 90 %. Samtidig er der ofte ingen differancering mellem modellerne på disse sider, alt er bare billigt.

SCOTT pointerer at de kun kan give garanti på originale produkter købt gennem en autorisret Scott forhendler. Derfor anbefaler de at kunderne verificerer at forrretningen/websiden er ok før de placerer en ordre. Dette kan bl. a gøres ved at søge på de officielle Scott forhandlere på Scott hjemmeside scott-sports.com.


Link

CYKELPORTALEN