CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Punkteringer er cyklistens arvefjende nr 1.  Men nu er der godt nyt  iform af den nye Smartphone-App fra dækfabrikanten Schwalbe.  “Vores LeakSeek applikation kan...

Punkteringer er cyklistens arvefjende nr 1.  Men nu er der godt nyt  iform af den nye Smartphone-App fra dækfabrikanten Schwalbe.  “Vores LeakSeek applikation kan i op til 85 % af tilfældene kunne lokalisere hvor punkteringen sidder”  udtaler Doris Klytta fra Schwalbe.

Sådan fungerer den
Softwaren sammenholden informationer fra kameraet og mikrofonen.   Via visuel og audio lokation kan hullet og størrelsen af det bestemmes med stor sikkerhed. Samtidig fortæller programmet om det kan betale sig at reparerer hullet eller om slangen skal udskiftes. Er det sidste tilfældet viser GPS vejen til nærmeste forhandler.

Fremtidsmusik
Men det slutter ikke her forsætter Doris Klytta. “Vores udviklingsafdeling arbejder hårdt på at udvide applikatinen med et ultralyds-modul.” Med den er der det muligt at svejse direkte på slangen og herved lukke hullet.  Lydbølgerne kan samtidig skabe et vakuum i slangen som er stærk nok til at pumpe den op til 6,5 bar. Denne opdatering forventes klar den 1 April 2013.

CYKELPORTALEN