CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scapin Vyrus er en ny hardtail MTB tænkt hovedsaglig til XC  konkurrence. Italienerne kan noget med farver. Vyrus kommer med fem forskellige skyggevirkninger som...

Vyrus01
Scapin Vyrus er en ny hardtail MTB tænkt hovedsaglig til XC  konkurrence.

Italienerne kan noget med farver. Vyrus kommer med fem forskellige skyggevirkninger som giver rammen en aggresiv fremtoning og stor personlighed. Finish og forarbejdning er hel i top.  Den røde eller grønne lak står flot til den rå kulfiber.  Rammen er en monocoque med kulfiber i 12k som øger stivheden.  Skrårøret har diorginale tværsnit for at øge den modstanden mod stress og vrid.

Vyrus02

Saddelpindsklampen er med TwinStop, et Scapin patent: hvor man spænder på saddelpinden med to skruer modsatrettet for at fordele stress og fastspænding jævnt. Desuden giver det optimal fastspænding.  På den nye Vyrus har man arbejdet meget på bagstagnene med et nyt design og en ny connector.  Stagnene er kurvede for at give komfort  ComfortFlexSystem  er en anden Scapin specialitet som absorberer ujævnheder fra underlaget.  Så og sige en slags bagaffjedring indbygget i stellet.

Vyrus har “slooping” geometri og kommer i fem størrelser S-M-L-XL.  Cyklen kommer monteret med Shimano grupper fra XTR til SLX, og SRAM fra  X.X, X.0 og X.9. Rammen vejer 1480 g.

BK Import tager Vyrus hjem på bestilling.

Læs mere på

CYKELPORTALEN