CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Julegaven til manden/kvinden som har alt. Scapin MURDOK GOLD.  Denne “limited edition” i guld-sorte farver, besidder alle de kvaliteter Murdok ramme i forvejen har,...

Julegaven til manden/kvinden som har alt. Scapin MURDOK GOLD.  Denne “limited edition” i guld-sorte farver, besidder alle de kvaliteter Murdok ramme i forvejen har, men i en unik indpakning.  Julegaver anno 2010 skal være elegante og raffinerede, men på samme tid, nyttige.

Af denne grund foreslår Scapin hans Murdok cykel i GOLD version.
GOLD version er en limited edition, som er designet til at tilbyde en meget teknisk cykel med et stærkt æstetisk udtryk. Murdok GOLD er en cykel i stilrent design med topkomponenter i specialudførsel bl. a SRAM XO og Crankbrothers Cobolt hjulsæt.

Murdok rammen er bygget i 3K  kulfiber med intern kabelføring.  Bagrammen er med “Comfort Flex System” (CFS), hvor stagene har forskellig tykkelse. På forsiden er de tykkere for øget kraftoverførsel fra pedalantrit, mens de på undersiden er tyndere for at give en vis fleksibiltet og herved komfort. Saddelpindsrøret er en integreret del af rammen og selve højdejusteringen sidder fuldt integeret i toppen. Igen en detajle som gør rammen meget stilren og til lidt af en æstetisk nydelse at kikke på.
Murdok Guld fås i S-M-L-XL størrelser. Prisen ligger på 36.000,- så der nok ikke mange som finder vej under juletræet

Umberto Scapin grundlagde firmaet for mere end 60 år siden. I 2005 blev det en del af Fontana’s familiens cykelimperium som tæller Olympia og Frera.

Olympia er i Danmark repræsenteret igennem BK Import, som også tager Scapin hjem på bestilling.  Vi har tidligere testet Olympia SLR racercyklen.

Link

CYKELPORTALEN