CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Scapin lancerer  nu IVOR, en ny 100% “Made in Italy” landevejscykel med eksklusive teknologi TT Matrix ™ af Scapin, et unikt design, enestående styrke og lethed...

Scapin lancerer  nu IVOR, en ny 100% “Made in Italy” landevejscykel med eksklusive teknologi TT Matrix ™ af Scapin, et unikt design, enestående styrke og lethed og med livsvarig garanti på rammen. IVOR er bygget i enkeltrettet kulfiber som er kendt for sine fine strukturelle egenskaber.  For at tilføje en smule komfort i rammen er skråstagene buede . Den har “Press Fit TM beslag i kranken og ved kronrøret, som er en 1/8 “- 1 ½” er tilspidset, som giver en naturlig styrke. Bremse og gearkabler er fuldt integreret i rammen.

Ivor er tilgængelig i både den traditionelle version og med Di2 arrangement for integration Shimano elektroniske system. Cyklen kan monteres med alle Campagnolo, Shimano og Sram gruppe-sæt.
Den 100% italienske produktion bliver størst mulighed for “tilpasning” og individuelle valg fra kundens side.

PÅ et punkt er Ivor rammen forskellig fra alle andre, da den ikke serieproduceres. Alt er individuelt bygget og manuelt udført helt frem til påføring af mærkater. Den høje håndværkmæssige standard i kombination nmed den nyeste teknologi gør IVOR til et unikt produkt på marked som præges af massefremstillede produkter.  Priser og levering er endnu ukendt.

Link

 


CYKELPORTALEN