CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Santa Cruz Stigmata Santa Cruz Stigmata
Gravel er gravel ,men nogle cykelbrands gør mere ud af at vise muligheder end andre... Santa Cruz Stigmata

Amerikanske Santa Cruz er et godt eksempel på et af de mange mindre cykelbrands, der viser hvilke individuelle muligheder du har for at sætte forskellige hjul/dæk og gear kombinationer på en gravelbike. Noget vi sjældent ser på de store brands som standard flest, specificere deres cykler med x2 landevejs geartrain, 700C hjulsæt og crossdæk. Det kan naturligvis også lade sig gøre med deres cykler, Vi tidligere eksperimenteret med gravelcykler fra de store mainstream brands Cannondale, Trek og Specialized uden problemer.

De er bare ikke helt så flinke til at gøre opmærksomme på det. En af grundene til at de måske taber terræn til de “rigtige” eventyrcyklister som bruger deres cykler på en lidt anden måde end roadier/crosser flest.

Der er såmænd ikke noget voodoo over Santa Cruz Stigmata. Den ligner de fleste andre Open Mould kulfiberrammer, men alligevel har branded formået at opbygge et nærmest kultagtigt image om deres cykler.

På deres hjemeside vises rammen både med 650B og 700C hulsæt, tynde som tykke dæk, og x1 og x2 geartrain. Ja sågar øjne til skærme er der blevet plads til.

Santa Cruz er ikke cykler du finder hos alle og enhver, men alligevel kan lille Danmark fremvise 11 forhandlere af det ædle amerikanske cykelcult mærke. Du finder dem under fanen, Find a retailer nederst på deres hjemmeside.

Link

CYKELPORTALEN