CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Sandwichbikes Sandwichbikes
Med slogannet "If you can make a sandwich, you can surely build a Sandwichbike" lanceres nu en saml selv cykel i bedste Ikea stil. Sandwichbikes

sandwichbikes02
52 dele og 45 minutter så har man samlet sin egen sandwichbike.  Cyklen sælges i bedste Ikea stil adskilt i en flad kasse lige til at tage med hjem og samle på stuegulvet.  Sandwichbikes blev vist første gang på Eurobike i år men har været i støbeskeen siden 2006.  Det er et hollandsk designteam Pedalfactory som står bag produktet.  Prisen for cyklen ligger på 799 Euro plus forsendelse.

sandwichbikes04

Umiddelbart kan man godt foranledigies til at tro at Sandwichbike er et stykke smart legetøj men producenten påpeger at der er tale om et højdt sostificeret brugsprodukt i naturens materialer. Rammen er lavet af to sandwich plader af krydsfiner som er behandlet så det kan tåle vejr og vind.  Det hele holdes sammen af nogle “smart cylinders’ ,så cyklen bliver en solid enhed.  Et kort prøvekørsel på Eurobike bekræftede også at trods sit aparte udseende opfører cyklen sig som enhver anden cykel.

sandwichbikes03

Om cykelverdenen så er klar til sådan et type cykel vil kun tiden vise, men tendensen er klar. Vi oplever  i disse år adskillige miljømæssig bæredygtige cykler i bambus og træ, og som producenten af Sandwichbikes siger : “The fun will begin the moment the postman rings your doorbell.”

Link

 

CYKELPORTALEN