CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ladcykelløsning i form af en sammenklappelig cykelanhænger Ladcykelløsning i form af en sammenklappelig cykelanhænger
Tysk udviklet og produceret cykelanhænger med mega stor lastevne søges finanseret via kickstarter. Ladcykelløsning i form af en sammenklappelig cykelanhænger

Cykeltransport hitter i øjeblikket, især ladcykler har fået en gevaldig genopdagelse. Men mindre kan også gøre det. En cykelanhænger kan benyttes på alle eksisterende cykler og kan hurtig af- og påmonteres.   Veolo fra Leipzig er et nyt take på en universelt og sammenklappelig cykelanhænger.

Veolo er en tysk udviklet cykelanhænger fra Leipzig

 

Der er flere fordele ved en cykelanhænger fremfor en ladcykel.

1. Den er billigere.
2. Du bevarer din eksisterende cykels gode køreegenskaber.
3. Den er nemmere at opbevare specielt hvis du bør i byen.
4. Den kan bruges på mange forskellige måder og med flere forskellige cykler.
5. At koble en anhænger til din cykel er “det bedste fra begge verdener.” Du kan nemt lave din normale cykel om til en ladcykel eller bruge den som normalt, hvis du ikke vil transportere noget.

Med to affjedrede hjul og egenvægt på 8,5 kg kan Veolo laste helt op til 80 kg. Det er ny rekord for en tohjulet anhænger. Anhængerens hjul der forøvrigt er affjedrede, kan let tages af så den er let at transportere og opbevare.  Samtidige tilbydes et righoldigt ekstraudstyr lige fra tasker til stattiver og en længere trækstang så man kan transportere en kajak.

Anhængeren er udelukkende produceret i Tyskland og søger lige nu finanseret via en Kickstarter kampagne der løber frem til den 17 december. Du kommer til kampagnen her

Link

 

CYKELPORTALEN