CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Saddelspecialisten FI’ZI:K løfter sløret for nye produkter Saddelspecialisten FI’ZI:K løfter sløret for nye produkter
I en pressemeddelse løfter FI’ZI:K nu på låget for en kommende ny serie af styr og frempinde 151 dage og still counting... Saddelspecialisten FI’ZI:K løfter sløret for nye produkter

fizik Cyrano R3

FI’ZI:K  har indgået et samarbejde med det professionelle cykelhold AG2R-LA MONDIALE som i den kommende sæson skal teste adskillige typer af styr og frempinde i forskellige udformninger og materialer.  Helt i markedsføringens hellige navn har FI’ZI:K  endnu ikke frigivet de enkelte detaljer på produkterne, andet end at de angiveligt skulle sætte helt nye standarder for ergonomi for styr og frempind (åh hvor vi elsker de floskler) FI’ZI:K  er i forvejen kendt for at tage ergonomi alvorligt i deres fine sadler.
Alene ud fra billedet i pressemeddelsen hedder et af styrene Cyrano R3 og ser ud til at være i aluminium. Rent beset ser det ikke ud til at fremvise den store revolution i ergonomi i forhold til så meget andet vi kender på markedet, men det må tiden jo vise, når vi forhåbentlig får et styr i hænderne.  Gider du ikke selv tælle dage på Fizik hjemmeside, 151 dage og still counting…  skal cykelportalen nok vække jer når der foreligger flere detajler.

Link

  • Fizik

 

CYKELPORTALEN