CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Rose Hobo Rose Hobo
Sjov hybrid cykel fra tyske Rose Bikes, åbner op for rigtig mange forskellige anvendelsesområder. Rose Hobo

Ingen tvivl om at hele genopblomstringen af ladcyklen nu som et bæredygtigt alternativt transportmiddel til privatbilismen, specielt i storbyerne, har affødt en masse nyfortolkninger af hvad en lad/utility cykel er.

Rose Hobo er et frisk bud på en hybridcykel  med mange anvendelsesmuligheder

Rose Bikes startede egentligt som en stor internetstore af cykelkomponenter, men har idag udvidet til at have adskellige konceptbutikker, samt ikke mindst, deres helt eget cykelbrand.

Deres nyeste Hobo er en skønsom blanding af old school retro og nyeste hi tech.  Hobo er en herlig allround cykel, lige velegnet til daglig transport som til lidt gravel og eventyr væk fra alfavej.

Udgangspunktet er en næsten klassisk stålramme med plads til store brede dæk parret med en kulfiberforgaffel, lige styr og en frontbagagebærer monteret på stellet der kan laste op til 5 kg og der kan udvides/reduceres efter behov.

Cyklen fås i tre forskellige udstyrsvarianter og i friske nye farver.  Den største force er dog den omfattende ekstra udstyrspakke lige fra tasker til skærme og lygter.  Priserne starter fra kr. 12.513,-

Link

 

CYKELPORTALEN