CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Amerikanske R-E Cycles eller Rodriguez efter indehaveren, er specialister i ægte håndbyggede cykler.  Deres program omfatter stort set alt i racercykler, mountainbikes og turcykler. ...

Amerikanske R-E Cycles eller Rodriguez efter indehaveren, er specialister i ægte håndbyggede cykler.  Deres program omfatter stort set alt i racercykler, mountainbikes og turcykler.  Men de er også leveringsdygtige i nogle mere specielle af slagsen.

6-pack-big

Navnet Six Pack henviser til at rammen kan skilles ad i seks dele ved hjælp af de geniale S&S koblinger vi tidligere har omtalt her på siden.  I kombination med 20″ hjul giver det en hidtil uset lille størrelse når den er adkilt.  Fordi R-E bruger en diamantramme kan den stadig bygges meget stærk og stiv.  Rammen kan fås i stål eller titanium.

bikeinbucket
Den leveres som løs ramme eller i forskellige komponentopsætninger, bl.a med Rohloff gearnav. Desværre er den ikke billig man for den flyvende globetrotter kan der være god økonomi i det på længere sigt for de pange som spares for transport af cykler på fly.
En løs ramme koster 2999 eller 3999 US $ og en komplet cykel sælges for mellem 3995 og 6295 US $.

Du kan se og læse mere om denne spændende cykel på

CYKELPORTALEN