CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

RipCap i Danmark RipCap i Danmark
RipCap er et varmt alternativ til dem som af den ene eller anden grund ikke vil cykle med en almindelig cykelhjelm. Der er... RipCap i Danmark


RipCap er et varmt alternativ til dem som af den ene eller anden grund ikke vil cykle med en almindelig cykelhjelm.  Der er tale om en varm hue af akryl og uld med indsyede puder og fleecefor.  Den skulle ifølge producenten yde en vis beskyttelse af hovedet ved styrt.  Huen er oprindelig opfundet til skiløb, men et fransk testlaboratorie har dokumenteret at den også har en beskyttende virkning ved cykelstyrt. Desværre er huen ikke godkendt som cykelhjem i Danmark,  men ud fra et sikkerhedsmæssigt synspunkt, er det vel bedre at folk cykler med en eller anden form for beskyttelse end slet ingen.


RipCap kan sammenfoldes og den fås i tre forskellige størrelser og mange forskellige farver. Der er fem modeller, Jackson som er tænkt til by og bjerg.  Jackson Kids er den samme men i børne størrelser.  Palmer er med ansigtsmaske til når det er rigtig koldt. Bjørk er en speciel kvindemodel med kraftigt udvendigt uldfor.  Dylan er en halt symetrisk model med en bred krave hele vejen rundt.
RipCap distribueres og forhandles i Danmark af eBikestore.

Link

CYKELPORTALEN