CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Efter vi i 2006 var med til at lave turen Ringsted-Paris, som var en rigtig stor oplevelse, har der været flere forespørgsler på en...

Efter vi i 2006 var med til at lave turen Ringsted-Paris, som var en rigtig stor oplevelse, har der været flere forespørgsler på en gentagelse.

Derfor er tiden nu moden til en gentagelse. Prøv selv at opleve det at cykle op ad Champs Elysees, rundt om Triumfbuen, i et mylder af glade franskmænd, turister og følelsen af at “Vi gjorde det”

Fra Ringsted til Paris på 8 dage, 1250 km på cykel. Turen afsluttes med, at vi overværer den festlige afslutning på Tour de France 2011. Turen går fra Sjællands hjerte ned gennem Europa via Tyskland, Holland og Belgien til Frankrig. De daglige etaper vil gennemsnitligt være på 156 km. Der vil på turen være forskellige cykelsportslige udfordringer, samt nogle kulturelle højdepunkter på næsten alle etaper.

Vi forventer at alle deltagere, er så godt forberedt som muligt til 8 dages cykling uden hviledag, hvor dagsetaperne vil være mellem 100 og 180 km. Derfor forventes det, at deltagerne kan cykle og sidde på cyklen i flere timer hver dag.

Det kræver god fysisk form at gennemfører turen mod Paris, mindst 3.500 træningskilometer fra starten af januar. God form er lig med god psykisk og fysisk balance, så du vil kunne gennemføre turen mod Paris.

Vi vil sørger for rigtig god hjælp under turen, en ledsagebil vil følge med os, den vil medbringe et minimum af reservedele, samt mulighed for transport. Vores hjælpere har prøvet det før, og ved derfor hvad der kræves.

Turen løber af stablen fra den 16 til den 24 juli 2011.

Link

CYKELPORTALEN