CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På cykel fra England til Cape Town. Støt en god sag og doner nogle penge til godgørende formål.

Tyveårige Sean Maher er dansker men bosiddende i England.

I november måned tager han afsted på noget af en cykeltur nemlig fra Cornwell i England til Cape Town i Sydafrika.

Turen går igennem England, Frankrig, Spanien, Marokko, Vest Sahara, Mauritanien, Senegal, Gambia, Guinea, Sierra Leone, Mali, Burkina Faso, Ghana, Togo, Benin, Nigeria, Cameroon, Gabon, Congo, DRC, Angola, Namibia for at slutte i Syd Afrika.

"For tre å r siden da jeg startede på miy studie så alt lyst ud, men da jeg var færdig var det så som så at få arbejde, så istedet for at gå hjemme og trille tommelfingre beluttede jeg mig for at gøre noget andet.

Jeg tænkte at den bedste måde at finde sig selv på var at tage på en lang cykeltur.

Faktisk er det lidt af en drømmetur jeg nu realiserer, selv om mit mål først var en fyldt bankbog, som står i skarp kontrast til det Afrika jeg nu skal cykle igennem.

Nu tager jeg afsted ved hjælp af velvillig sponsorhjælp.
Ruten er nogenlunde fastlagt men der vil sikkert ske ændringer på grund af de aktueller uroligheder i nogle af de afrikanske stater jeg skal cykle igennem."

Sean samler penge ind til godgørende formål undervejs i samarbejde med 4 godgørende organisationer – Robert Jones Leukemi Fond, Wooden Spoon, Pump Aid and Unicef. Besøg hans hjememside og følg med i turen eller giv en slat penge til et godgørende formål.

Mine egne ture har lært mig at dem som ingenting har altid er villig til at dele, mens vi ANDRE HAR NOK I OS SELV, HUSK DET !!!! At give en slat penge. er det mindste man kan være bekendt som velhavende Eeuropæer.

CYKELPORTALEN ØNSKER SEAN GOD TUR OG HELD OG LYKKE…

CYKELPORTALEN