CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Egentlig er du ikke til elcykler, fordi de er tunge og klodsede og ikke stemmer overens med dit image, men indrømmet du kunne af...

Egentlig er du ikke til elcykler, fordi de er tunge og klodsede og ikke stemmer overens med dit image, men indrømmet du kunne af og til godt brugen en elektrisk hjælpemotor på cykelstien.
Men istedet for at investere i en dyr og tung elcykel eller en af de mange konverseringskit til almindelige cykler hvorfor så ikke bare stadig bruge sin almindelige pedaldrevne cykel og når behovet melder sig spænde en elektrisk anhænger efter den.

Sådan tænke de hos Ridekick og konstruerede en lille fiks anhænger som foruden batteri og motor også rummer plads til lidt bagage.  RT900 fungerer op til 30 km/t  og kan køre mellem 12 og 20 km på en opladning.
Motoren er den kraftige 500 watts type på 24V.  Selve motorreguleringen foregår med en lille drejeknap som monteres på styret af cyklen med velco.  Det tager ca 12 min at tilkoble anhængeren til cyklen.

Nu lever vi jo desværre i en velfærdsstat hvor alting skal reguleres og lovgives, så naturligvis er Ridekick traileren ikke godkendt, men det skal ikke afholde os fra at omtale produktet da det er en simpel og smart løsning til at få hjælpemotor på cyklen.  Prisen er omregnet ca. 2800 kr.

Link

CYKELPORTALEN