CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Ribble Adventure 725 Ribble Adventure 725
Bikepacking trenden har fået en række mountainbikes på banen uden fjederforgaffel men med mid fatty dæk. Ribble Adventure 725

Ribble Cycles er et af Englands ældste cykelbrands, og de har en række spændende cykelprodukter for dem som er på udkik efter noget lidt anderledes end hvad vi normalt ser på de danske cykelstier.

For den budget eventyrlige cyklist findes  Adventure 725 . En stål mountainbike/adventure bike med ramme i Reynolds 725 rør og med fast forgaffel. En solid arbejshest med alt i fittings til det store cykeleventyr offroad. Storvolumen 2,8″ dæk på 650B Mavic Crossmax Disc hjulsæt.

En 1×11 speed SRAM NX gør at du kan komme frem de fleste steder. Styret er en kopi af Jones H Bar der giver et utal af håndstands muligheder og plads til Bikepackingtasker.

Den flotte kobber brune farve blænder godt ind med naturen, når du færdes ude på sporet. En kanon cykel til en fornuftig pris. Ud over den komplette cykel, fås også et løst ramme kit for selvbygger/samleren og med kulfiberforgaffel og dropbar styr for de mere raceorienterede.

Link

 

CYKELPORTALEN