CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Retroshift BURD Retroshift BURD
Vi har tidligere omtalt og testet Retroshift gear/bremsegrebene som er en forfriskende anderledes og ikke mindst mekanisk simpel måde at skifte gear på. Systemet... Retroshift BURD

Retroshift-Burd02

Vi har tidligere omtalt og testet Retroshift gear/bremsegrebene som er en forfriskende anderledes og ikke mindst mekanisk simpel måde at skifte gear på. Systemet er meget udbredt specielt til cykelcross.   Nu har Retroshift et ny produkt på banen iform af en prisrimelig bagskifter som skulle være velegnet til netop cykelcross.

Retroshift lægger ikke skjul på, at Burd er en forbedret udgave af en anden virksomheds bagskifter. Som sagt så har folkene fra Retroshift taget udgangspunkt i en microShift basgkifter. Et af de steder hvor der er ændringer i forhold til originalen kædehjulene. Her kan man vælge mllem to versioner. En med Ultegra pulleyhjul og en med FSA keramiske pulleyhjul.

Retroshift-Burd03

Ifølge Retroshift er det netop pulley hjulene der giver problemer specielt til cykelcross hvorfor det er her man skal bruge pengene.  En dyre bagskifter i det hele taget giver i den sammenhæng ikke bedre ydelse.

En Burd med Ultegra  hjul koster $69 mens modellen med de keramiske FSA hjul løber op i $89.  Du kan også købe et løst pulley hjulkit og selv skifte dem for $34.

Begge bagskiftere er til 9 og 10 speed og en maksimal kasettehjul på 28 tænder.

Link

 

CYKELPORTALEN